Wedstrijdverslag Netersel - Hapert en uitslagen lo

Netersel verslaat koploper in eerste wedstrijd na winterstop

Nadat de wedstrijd van vorige week was afgelast, stond vandaag dan toch de eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft op het programma. Netersel ontving de koploper uit Hapert. Een tegenstander waarbij naast een sportieve wedstrijd ook altijd een gezellige derde helft volgt ter verbroedering.

In de eerste helft waren de bezoekers duidelijk de bovenliggende partij. Netersel beperkte zich tot het tegenhouden van de tegenstander, en kwam slechts sporadisch op de helft van Hapert. De koploper wist een verschillende goede kansen te creëren. Het was keeper Sjoerd Wijnen die Netersel in de wedstrijd hield. Hij zag twee keer een speler van Hapert alleen voor het doel verschijnen, maar wist dat doel schoon te houden. Netersel was blij met de 0-0 ruststand. Hapert had zichzelf duidelijk te kort gedaan.

In het begin van de tweede helft bleef het spelbeeld ongewijzigd. Hapert viel aan en Netersel bleef dapper overeind. Bij een van de schaarse uitbraken scoorde Jay van Hoof in de zestigste minuut de 1-0, zijn eerste treffer voor het vaandelelftal van vv Netersel. Ondanks te achterstand bleef Hapert aanvallen. Het was echter opnieuw Netersel dat toesloeg. Binnen 8 minuten was het 3-0. Gijs van Hintum zette Luuk van de Sande vrij voor de keeper, en die liet dat buitenkansje niet onbenut. 0-2. Even later was het opnieuw Jay van Hoof die zijn tweede goal van de middag maakte, opnieuw op aangeven van van Hintum. Hapert kreeg steeds meer moeite met het creëren van mogelijkheden, mede door de steeds fanatiekere weerstand van Netersel. Het geloof bij Hapert vloeide langzaam weg. Vlak voor tijd maakte Dave Koolen namens Hapert alsnog de 3-1 maar de overwinning van Netersel kwam niet meer in gevaar. Al bij al een onverwachte overwinning van Netersel, die de punten heel goed kunnen gebruiken in de strijd om lijfsbehoud.

Verder stond deze wedstrijd in het teken van de inzamelingsactie voor KWF, geïnitieerd door Tom Lavrijsen, oud speler van vv Hapert en tegenwoordig uitkomend voor de blauw-witten van vv Netersel.In een gezellige derde helft werden vele mooie prijzen verloot. Met dank aan de sponsoren die de prijzen ter beschikking hebben gesteld en de vele aanwezigen die loten kochten, is er een fantastisch bedrag van bijna 1100 euro ingezameld. Naast vv Netersel was dus ook KWF winnaar vandaag.

Hieronder zijn de trekkingsuitslagen van de loterij weergegeven. De prijzen die nog niet uitgerijkt zijn, zijn af te halen bij en in overleg met Tom Lavrijssen: 06 4988 7703 - lavrijssen8@hotmail.com

Café d’n Bel Bladel: avondje uit t.w.v. € 200,-  lotnummer 499

Topshop Bladel: Tegoedbon twv € 100,- lotnummer 485

Cafetaria den Doel Bladel: tegoedbon twv € 10,- lotnummer 455