Netersel bekert verder na monsterscore in laatste

01-09-2013 17:33

Door de dubbele cijfers in de wedstrijd tegen Knegselse Boys heeft Netersel de volgende ronde van de beker bereikt. Na twee wedstrijdrondes stonden alle ploegen op drie punten. Netersel won in Eindhoven van Eindhoven AV met 2-0 door doelpunten van Martijn Michiels en Jip Koning. In de wedstrijd tegen SVSOSS verloor Netersel ongelukkig met 2-3. Door de klinkende 12-1 overwinning op zondag was het voor Eindhoven AV niet meer mogelijk om Netersel in te halen.

In de wedstrijd tegen Knegselse Boys was Netersel vanaf het begin al heer en meester. Bij Knegselse boys ontbrak de organisatie, de scherpte en de vechtlust. Met de rust stond de 5-0 stand op het scorebord door doelpunten van Martijn Michiels (2x), Joost van de Bisen (2x) en Jaap Waalen.

Na rust probeerde Knegselse Boys een andere tactiek te hanteren en Netersel vroegtijdig vast te zetten. Door de vlotte combinaties verhoogde de thuisclub al snel de score. Martijn Michiels completeerde zijn hattrick met de 6-0. Via een boogbal van Jaap Waalen, een kopbal van Luuk van de Sande en een eigen goal stond de stand al snel op 9-0. Harm van der Heijden zorgde voor de dubbele cijfers met een afstandsschot. Het scorebord kon het aantal goals niet meer aan waardoor de stand weer op 0-0 begon. Knegselse Boys deed nog iets terug en maakte een kwartier voor tijd de eretreffer. De 12-1 score werd gecomplementeerd door Robbie van Beek en Hidde Engwerda.

De uitslag was volledig terecht en had nog hoger kunnen uitvallen door de kansen van de thuisclub en het onthutsend slechte spel van de bezoekers. Netersel mag medio oktober opdraven in de volgende ronde van de beker.

Met deze klinkende overwinning lijkt Netersel klaar voor de nieuwe competitie die volgende week gaat beginnen met een bezoek aan Wilhelmina Boys.