Netersel speelt gelijk tegen Hoogeloon

Hoogeloon tegen Netersel was zeker geen goede wedstrijd, maar er was veel strijd. De eerste heft was de thuisclub wel de betere ploeg, maar in de tweede helft waren de gasten zeker niet de minderen, en een paar minuten voor tijd ontsnapte Hoogeloon nog aan een nederlaag.

Het begin was aan beide kanten wat rommelig, en het eerste gevaarlijke moment was voor de thuisclub, toen Yannick Sol een vrije trap tegen de lat schoot. In de 35ste minuut kopte Twan Goossens via een speler maar net naast. Na een goed aanval schoot even later Niels Luyten uit een redelijk goede positie met rechts naast. Het spelpeil was in deze fase redelijk goed. Ook Netersel had een paar kansjes, maar wist die niet te verzilveren.

De tweede helft had Hoogeloon steeds meer moeite om het spel te maken, en moest oppassen om niet tegen een counter op te lopen. De gasten hadden enkele snelle spelers en kwamen steeds gevaarlijk opzetten, zonder echter goede kansen te creëren. Tot een paar minuten voor tijd Michiels tot 2x toe van dichtbij in schoot, maar gelukkig voor Hoogeloon redde Twan Bierens door zich beide keren in de baan van het schot te gooien, en daarmee erger wist te voorkomen. Al bij al was de 0-0 een terechte afspiegeling van de wedstrijd