Netersel verliest tegen WODAN

Netersel is in de tweede ronde voor de KNVB-beker uitgeschakeld door WODAN. De wedstrijd die afgelopen dinsdagavond in Eindhoven werd gespeeld eindigde bij een stand van 4-2.

Wodan liet vanaf de eerste minuut merken dat ze niet voor niets de lijst aanvoeren in de klasse 4G. Met een hoog baltempo en een aantal gevaarlijke individuele acties, maakte ze het Netersel erg moeilijk. Netersel probeerde met een aantal snelle tegenaanvallen iets terug te doen, maar de kansen die hieruit voort kwamen werden niet benut. De gehele eerste helft bleeft WODAN de betere ploeg en toen de scheidsrechter floot voor het rustsignaal stond er dan ook  een stand van 2-0 op het scorebord.

Het spelbeeld bij aanvang van de tweede helf was hetzelfde als in het eerste bedrijf. Het duurde dan ook niet lang voordat WODAN er 3-0 van maakte. Niet lang daarna moest een speler van WODAN aan de noodrem trekken, waardoor hij zijn tweede gele kaart kreeg. Met een man meer op het veld en nog een half uur te spelen rook Netersel bloed. Netersel nam het initiatief en kwam steeds beter in de wedstrijd. Helaas moest de scheidsrecht zo'n tien minuten later de wedsrijd staken vanwege een overkomende onweersbui. Na een pauze van ongeveer 20 minuten kon de wedstrijd weer worden hervat. Netersel ging op zoek naar een goal, maar toch was het wederom WODAN dat tot scoren kwam. Een snelle counter werd fraai afgerond. 4-0. Meteen vanuit de aftrap werd invaller Alex Spooren weggestuurd. Hij gaf de bal goed voor op Stijn van Zuilichem die de bal beheerst binnen kopte. 4-1. Enkele minuten later was het Jaap Waalen die een bal van dichtbij hard binnen kon koppen. 4-2. In de slotfase probeerde Netersel WODAN nog verder onder druk te zetten, maar een stunt zat er helaas niet meer in.

Al met al was het een uitslag waar niet veel op af te dingen viel. Netersel doet hierdoor helaas niet meer mee in de strijd om de KNVB-beker, maar de wedstrijd was een goede oefening voor de competitiewedstrijd tegen Hapert die aanstaande zondag op het programma staat.